Verkoopmakelaar DRVM

DRVM helpt je jouw woning te verkopen. Onze directe aanpak, manier van makelen en onze marketing maakt hét verschil. Door onze samensmelting van ervaren makelaars, succesvolle ondernemers, beleggers en ontwikkelaars halen wij het beste in de verkoop van je huis naar boven. Wij begeleiden en verkopen zoals wij dat zelf bij ons eigen huis willen zien. Altijd direct op de hoogte van de laatste stand van zaken, zowel de verkoper als de koper, met passie en volle inzet. Alles wordt uit de kast getrokken en alles van jouw woning is bij het gehele team bekend.

DRVM verkoopmakelaar

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Makelaarskantoor met een Rotterdamse aanpak

We zijn van nu, maar ook al heel lang actief op de vastgoedmarkt met een meganetwerk. Wij zijn vernieuwend, creatief, online en inspirerend. Onze door-en-door Rotterdamse aanpak resulteert in een doelgerichte wijze van bezichtigingen, méér biedingen en uiteindelijk de beste verkoopprijs.

Wij richten ons op een breed scala aan bijzondere huizen tot sprekende appartementen in markante gebouwen op de meest indrukwekkende locaties. Exclusieve panden op plekken die met trots wat zeggen over de verkopers of kopers. Want als je het goed doet, mag je dit best laten zien en niet in laatste plaatst met je huis.

Verkopen met DRVM

Ieder huis is anders en krijgt daarom bij DRVM de aandacht die het verdient. Wij bieden je een eigentijdse beleving op maat. Met veel enthousiasme helpen wij je met het verkopen van jouw woning. Van unieke appartementen in de stad tot luxe woonboerderijen en exclusieve panden. Onze Rotterdamse aanpak maakt alles mogelijk. Jouw huis verkopen met DRVM? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Huis verkopen? Neem contact op

Wilt je jouw huis verkopen voor de hoogst haalbare opbrengst? Wij staan voor je klaar met een enthousiaste verkoopmakelaar, die je helpt jouw luxevastgoed te verkopen. Heb je interesse in een kennismakingsgesprek? Tijdens dit gesprek leggen we je uit hoe en waarom we exclusieve panden voor de maximale verkoopprijs verkopen en hoe we dit gaan doen voor jouw vastgoed. Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier om een afspraak te maken. Heb je vragen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van een huis verkopen met een verkoopmakelaar van De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij? Neem ook dan contact op.

  CONTACT