De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij – Aankoopmakelaar in Rotterdam

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Rotterdam? Omdat je graag een huis wilt kopen in Rotterdam centrum of omgeving? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij helpt je het luxevastgoed te vinden waar je zo hard voor gewerkt hebt. Wij zijn een makelaarskantoor dat zich richt op exclusieve panden. Met een breed scala aan bijzondere huizen tot sprekende appartementen in markante gebouwen op de meest indrukwekkende locaties. Als je het goed doet, mag je dat namelijk best laten zien. Niemand heeft het voor niets gekregen aan de Maas. Daarom staat de wapenspreuk van Rotterdam hoog in ons vaandel: sterker door strijd! Met een Rotterdamse aanpak helpt onze aankoopmakelaar je in Rotterdam bij het vinden van jouw droomhuis.

aankoopmakelaar Rotterdam

AANKOOP MET DRVM

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Aankoopmakelaar in Rotterdam met een door-en-door Rotterdamse aanpak

Rotterdam is een prachtige stad die met bloed, zweet en tranen is gebouwd. Wij snappen het maar al te goed als je hier luxevastgoed wilt kopen. Bij ons kent iedereen iedere woning in Rotterdam. Het maakt dan ook niet uit welke aankoopmakelaar je van ons aan de telefoon krijgt, want alles van de woning is bij ons bekend. Wij kennen iedere hoek van de stad, van verleden tot heden. Dit is ontstaan door onze liefde voor het vak makelaardij. Wat ons echt uniek maakt, is onze door-en-door Rotterdamse aanpak. We zijn altijd direct en recht door zee. Afspraak is afspraak bij ons. Als we iets doen, dan doen we dat perfect!

Altijd bereikbaar

Wij streven altijd naar het hoogst haalbare. Onze aankoopmakelaar doet alles voor het beste resultaat. Met passie en volle inzet helpen wij je luxevastgoed in Rotterdam te kopen. Onze directe aanpak, manier van makelen en marketing maken hierbij echt hét verschil. Wij staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Je kunt ons ook na werktijden en in het weekend bereiken. Wil je iets bezichtigen in Rotterdam? Dan zorgt onze aankoopmakelaar dat dit direct kan, zodra het je uitkomt.

Voordelen DRVM

We snappen dat het kopen van een woning in Rotterdam een spannende tijd is. Daarom bieden wij je het all-in pakket, waarbij we je van A tot Z ontzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Rotterdam, maar ook door onze ervaring als opdrachtgever en ondernemer, begrijpen wij als geen ander waar het om draait bij het aankopen van exclusieve panden. Wij willen dat alles precies op zijn plek valt, zodat je kunt zeggen: waar ik woon, is wie ik ben! De voordelen die wij je bieden, zijn:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Neem contact op

Wil je luxevastgoed in Rotterdam centrum of omgeving kopen? We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in. Tijdens dit gesprek leggen we aan je uit hoe onze aankoopmakelaar dat ene huis vindt waarvoor je zo hard hebt gewerkt. Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier om een afspraak te maken. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.

  CONTACT