HIGH-END PRESENTATIE

Een eerste indruk is allesbepalend. Wij besteden daarom veel aandacht aan de presentatie van onze woningen in Rotterdam en omstreken.

We werken met de beste foto- en videografen. Maar voordat zij aan de slag gaan, komen wij eerst met ons team langs om de woning verkoopklaar te maken. En wanneer nodig, komen onze stylisten de woning daarna stylen. Het is zelfs mogelijk een leegstaande woning door ons in te laten richten voor de verkoop. Kortom, alles voor de perfecte uitstraling en het allerbeste verkoopresultaat! Niet alleen zorgen wij voor het perfecte beeld, ook onze verkoopteksten sluiten naadloos aan op de te verkopen woning. Dit zorgt ervoor dat het juiste gevoel naar boven komt, wat jij met jouw huis wil uitstralen.

De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij

UW SUCCES, VERSTERKT

  • Aandacht & creativiteit en maatwerk
  • Rotterdamse aanpak
  • Jarenlange ervaring
  • 24/7 bereikbaar
  • De hoogste standaard
De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij

ULTIEME MARKETING EN NIEUWSTE CONTENT

Wij verkopen woningen via Funda, Instagram, Facebook, LinkedIn, mailings, evenementen en WhatsApp. De beste mediakanalen worden ingezet voor een maximaal bereik, maar ook gericht op de specifieke doelgroep en met de juiste timing. We hebben onze eigen specialiste op gebied van marketing, communicatie en social media in huis. Zij is dé trendsetter van vernieuwende content en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Of het nu gaat om vlogs, blogs, video’s, fotografie, insta-stories en ga zo maar door. Alles wat we creëren wordt door ons gemeten. Met behulp van big data weten wij als geen ander hoe we jouw woning het beste kunnen verkopen.

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

    CONTACT