Over DRVM

De makelaars van DRVM zijn te vinden in een niet alledaags kantoor. Het kenmerkende gebouw past perfect bij deze aan- en verkopers van bijzondere huizen.

DRVM begeeft zich in het centrum van Rotterdam, gericht op het gebied van bijzondere huizen tot sprekende appartementen in markante gebouwen op indrukwekkende locaties. Dan kom je niet alleen uit bij speciale objecten, maar ook bij de mensen die er wonen. Die hebben vaak hard gewerkt om te komen waar ze nu zijn. Sterker door strijd, zoals de wapenspreuk van Rotterdam al zegt. Die bewoners willen laten zien waar ze wonen. Een pand of een appartement zegt immers wat over jou. Je huis staat toch voor wie je bent. DRVM ondersteunt en begeleidt de aankoop of verkoop van groot bezit en zorgt voor zowel de maximale opbrengst als de beste deal.

kantoor DRVM - De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij - Boompjes 680

Drie zaken onderscheiden ons van al die andere makelaars die ons land rijk is:

  • We werken voor mensen met een duidelijke wens, een duidelijke passie en een duidelijke mening. Daarom vinden we het oh zo belangrijk mensen echt te doorgronden voordat we beginnen. ‘Doe maar een huisje’ zal je onze klanten never nooit horen zeggen. Geen wonder dus dat we de meest bijzondere Rotterdammers die onze stad heeft voortgebracht, tot onze clientèle mogen rekenen.
  • En daarom ook dat je geen dertien-in-een-dozijn pandjes in ons woningaanbod zult aantreffen. DRVM richt zich op de leuke opdrachten, die bijzondere woningen, sprekende appartementen of indrukwekkende locaties met een goed verhaal. Allemaal woningen waar je, als toekomstig eigenaar, trots op mag zijn.
  • En de derde eigenschap die ons echt uniek maakt, is onze door-en-door Rotterdamse aanpak; we zijn direct en recht door zee, afspraak is afspraak en als we iets doen, dan doen we het perfect. Aan losse eindjes hebben we een hekel.

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief