Stille verkoop

Wil je jouw huis verkopen middels een stille verkoop? Profiteer dan van het uitgebreide netwerk! Wanneer je jouw huis “stil” houdt, zal jouw woning niet op woningwebsites of onze Socials verschijnen. Wij sturen enkel beknopte informatie naar ons grote netwerk van bekende makelaars en woningzoekers in het hogere segment. De gescreende geïnteresseerden komen vervolgens bezichtigen, wanneer dit iedere partij het beste uitkomt.

aankoopmakelaar Rotterdam

JOUW SUCCES, VERSTERKT

 • aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • de hoogste standaard
kantoor DRVM - De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij - Boompjes 680

Waarom een stille verkoop?

Soms hebben eigenaren van exclusieve panden de voorkeur om hun woningverkoop ‘stil’ te houden. Dit kan voorkomen wanneer je zelf nog niet iets anders hebt en in verkoop wilt als het je past, maar je liever niet heeft dat iedereen het kan zien. Of omdat je wilt dat jouw privacy zoveel mogelijk gewaarborgd wordt. Stille verkoop is dan dé oplossing.

Tijdens deze manier van verkopen komt de woning wel op de markt, maar is deze slechts voor een beperkt aantal mensen zichtbaar. Er komt dan ook geen ‘te koop’ bord in de tuin. Wij bieden een stille verkoop aan, omdat jouw wens de onze is. Tijdens de stille verkoop gaan we heel doelgericht op zoek naar de beste koper voor jouw woning, die we vaak in ons uitgebreide netwerk kunnen vinden.

De Rotterdamse aanpak van DRVM

Een huis verkopen wij altijd met een door-en-door Rotterdamse aanpak. Ook als je kiest voor een stille verkoop. Dat is wat ons uniek maakt. We zijn direct en recht door zee. Afspraak is afspraak bij ons. Als we iets voor je doen, doen we dit altijd perfect. We gaan dan ook altijd voor het hoogst haalbare. Voor het verkrijgen van de maximale opbrengst voor jouw vastgoed tot aan het sluiten van de beste deals.

Stille verkoop met DRVM

Het verkopen van een huis is spannend. Ook als je jouw luxe vastgoed verkoopt middels een stille verkoop. Daarom bieden wij je een all-in pakket, waarbij we je van a tot z ontzorgen. We bieden je:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Laten we kennismaken

Heb je luxe vastgoed dat je wilt verkopen middels een stille verkoop? Zoals een woonboerderij, bijzondere woning of een sprekend appartement in een markant gebouw op een indrukwekkende locatie? Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

  CONTACT