Aankoopmakelaar DRVM

Wij doen er alles aan om dat ene huis te vinden, waarvoor je zo hard hebt gewerkt. We grijpen iedere kans met beide handen aan om dat bijzondere vastgoed te vinden dat echt bij je past. We weten wat er speelt en zijn een ervaren speler op de markt. Hiervoor gebruiken we onze kennis en ons uitgebreide netwerk. En dat met een Rotterdamse aanpak. We zijn direct en recht door zee, afspraak is afspraak en wat we doen, doen we perfect!

verkoopmakelaar Rotterdam

JOUW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamsche aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
kantoor DRVM - De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij - Boompjes 680

Onze Rotterdamse aanpak maakt het verschil!

Als aankoopmakelaar doen wij er alles aan om dat ene huis te vinden, waarvoor je zo hard hebt gewerkt. We begrijpen dat als geen ander en grijpen iedere kans met beide handen aan om dat bijzondere vastgoed te vinden dat echt bij je past. We weten wat er speelt en zijn een ervaren speler op de markt. Hiervoor gebruiken we onze kennis en ons uitgebreide netwerk. En dat met een Rotterdamse aanpak. We zijn direct en recht door zee, afspraak is afspraak en wat we doen, doen we perfect!

24/7 bereikbaar

Een huis kopen is spannend. Dat begrijpen we volledig. Daarom staan we altijd voor je klaar en denken we graag mee. Vragen na kantooruren of in het weekend? Je kunt ons 24/7 bereiken. Bezichtigen? Dan zorgt onze aankoopmakelaar ervoor dat dat mogelijk is op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Aankopen met DRVM

Wie exclusieve panden wil kopen, zit goed bij DRVM. Met passie en volle inzet helpen we je jouw droomhuis te kopen. Hierbij maken onze directe aanpak, manier van makelen en marketing echt hét verschil. Dankzij onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar, maar ook door onze ervaring als opdrachtgever en ondernemer, weten we precies waar het aankopen van exclusieve panden om draait. We bieden je dan ook een all-in pakket, waarmee we je van a tot z kunnen ontzorgen. Het is ons doel om alles op zijn plek te laten vallen, zodat je straks kunt zeggen: “Waar ik woon, is wie ik ben.” Voordelen van DRVM:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamsche aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Jarenlange ervaring

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Woning kopen? Neem contact op

Wil je een huis kopen met een aankoopmakelaar van DRVM? Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Heb je vragen? Of wil je meer informatie over de aankoop van luxevastgoed? Neem ook dan contact met ons op.

  CONTACT