Verkoopmakelaar in Zuid-Holland voor luxevastgoed

Wil je jouw huis verkopen en ben je nog op zoek naar een goede verkoopmakelaar in Zuid-Holland die je hierbij kan helpen? Voor de verkoop van exclusieve panden staat De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij voor je klaar! Wij richten ons op een breed scala aan luxevastgoed, van bijzondere huizen tot sprekende appartementen in markante gebouwen op zeer indrukwekkende locaties. Maar ook op woonboerderijen! Met onze Rotterdamse aanpak kunnen wij alles verkopen. Sterker door strijd, de wapenspreuk van Rotterdam, staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Maak direct een afspraak met onze verkoopmakelaar in Zuid-Holland en wij helpen ook jou bij de verkoop van jouw woning!

Onze werkwijze bij een huis verkopen

Een huis verkopen is gemakkelijker met een verkoopmakelaar in Zuid-Holland van DRVM. Wij beschikken namelijk over jarenlange ervaring in het verkopen van exclusieve panden en zijn altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. Bovendien hebben we een mega netwerk. Maar waardoor wij echt uniek zijn, is onze directe aanpak, manier van makelen en marketing. Dit resulteert in een doelgerichte wijze van bezichtigingen, meer biedingen en uiteindelijk natuurlijk de beste verkoopprijs voor jouw woning. Wij doen namelijk alles voor het beste resultaat. Voor het verkrijgen van de maximale opbrengst tot het sluiten van de beste deals bieden wij het hoogst haalbare. Onze verkoopmakelaar verkoopt jouw luxevastgoed in Zuid-Holland zoals wij dat ook bij ons eigen huis zouden willen zien. Met passie en volle inzet!

Betrokken verkoopmakelaar in Zuid-Holland en 24/7 bereikbaar

Het verkopen van jouw huis is een spannende tijd. Of het nu gaat om een gaaf appartement in de stad of een woonboerderij. Je wilt natuurlijk dat alles soepel verloopt en het gewenste resultaat bereikt wordt. Wij bieden je een all-in pakket om je van A tot Z te kunnen ontzorgen. Wij weten waar de verkoop van exclusieve panden om draait. Daarom staat onze verkoopmakelaar in Zuid-Holland altijd voor je klaar. Je kunt ons 24/7 bereiken. Ook in weekenden of na werktijden. Een goede samenwerking valt of staat namelijk bij de communicatie. Het maakt hierbij niet uit welke verkoopmakelaar je van ons aan de telefoon krijgt, want alles over jouw woning is bij ons bekend. Heb je vragen? Dan denken wij met je mee. Heb je informatie nodig? Dan wordt dit direct beantwoord of aangeleverd. Gewoon zoals je mag verwachten van jouw verkoopmakelaar in Zuid-Holland. En dat allemaal met een oprecht enthousiasme en een Rotterdamse aanpak!

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Wat ons makelaarskantoor uniek maakt

Vanuit onze liefde voor het vak makelaardij is makelaarskantoor DRVM ontstaan. Dankzij onze door-en-door Rotterdamse aanpak kunnen wij ons als verkoopmakelaar in Zuid-Holland onderscheiden. Wij zijn namelijk altijd direct en recht door zee. Afspraak is afspraak. Wat we doen, doen we altijd perfect. Bovendien zijn we vernieuwend, creatief, online en inspirerend. Hierdoor kunnen we het beste in de verkoop van jouw luxevastgoed naar boven halen.

Meer dan alleen een verkoopmakelaar in Zuid-Holland

Wij zetten ons in als verkoopmakelaar voor exclusieve panden in Zuid-Holland. Maar dat niet alleen. Ook als je luxevastgoed in Zuid-Holland wilt kopen, kun je bij ons terecht. Wij bieden je namelijk ook een aankoopmakelaar. En wil je een huis laten taxeren? Of wil je meer weten over hypotheken? Ook dan kun je onze hulp inschakelen! Wij zijn dus een veelzijdig makelaarskantoor dat je meer biedt dan alleen een verkoopmakelaar in Zuid-Holland.

Voordelen DRVM

Wij verkopen geen huizen, wij verkopen een beleving. Waar je woont, is namelijk wie je bent. Daarom vinden wij het belangrijk om iedere woning de aandacht te geven die het verdient. Met ons enthousiasme over woningen helpen wij je bij de verkoop. Niemand heeft het voor niets gekregen. Daarom vinden wij dat je het best mag laten zien als je het goed doet. Onder andere in de vorm van luxevastgoed. Wij richten ons daarom specifiek op de verkoop van exclusieve panden. Panden op plekken die met trots wat zeggen over de verkopers. Schakel onze verkoopmakelaar in Zuid-Holland in en je profiteert van de volgende voordelen:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Neem contact op om een afspraak te maken

Zou je graag een ander plekje willen? En wil je jouw huis in Zuid-Holland daarom verkopen? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij heeft een enthousiaste verkoopmakelaar voor je klaarstaan die je hier graag bij helpt. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 010 217 01 17, een e-mail te sturen naar info@drvm.nl of een bericht voor ons achter te laten via het contactformulier. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in. Tijdens dit gesprek zullen wij je uitleggen hoe we jouw luxevastgoed gaan verkopen voor de maximale verkoopprijs. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact met ons op.

  CONTACT