Verkoopmakelaar in Leiden voor exclusieve panden

Wil je jouw huis verkopen en ben je daarom op zoek naar een verkoopmakelaar in Leiden? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op de verkoop van exclusieve panden. Denk hierbij aan een breed scala aan luxevastgoed, zoals bijzondere huizen, sprekende appartementen in markante gebouwen op een indrukwekkende locatie of woonboerderijen. Wij verkopen deze exclusieve panden dankzij onze Rotterdamse aanpak. Sterker door strijd! Niemand heeft het namelijk voor niets gekregen en als je het goed doet, vinden wij dat je dit mag laten zien. Daarom helpt onze verkoopmakelaar je in Leiden graag met het verkopen van jouw huis.

Huis verkopen voor het hoogst haalbare

Wie luxevastgoed wil verkopen, wil natuurlijk een goed bedrag voor het huis krijgen. Onze verkoopmakelaar gaat in Leiden altijd voor het hoogst haalbare en doet alles voor het beste resultaat. Van het verkrijgen van de maximale opbrengst voor jouw woning tot het sluiten van de beste deals. Wij begeleiden en verkopen jouw huis zoals wij dat zelf ook bij ons eigen huis willen zien. Met passie en volle inzet. Doordat wij al lang actief zijn op de vastgoedmarkt, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken en beschikken wij over een mega netwerk. Maar wat écht het verschil maakt bij de verkoop van jouw huis, is onze directe aanpak, manier van makelen en marketing. Dit resulteert namelijk in een doelgerichte wijze van bezichtigingen en meer biedingen. Uiteindelijk krijgen we zo de beste verkoopprijs voor jouw huis in Leiden!

Een goede samenwerking begint bij de communicatie

Het verkopen van jouw woning, appartement of woonboerderij is een spannende tijd. Dat begrijpen we volkomen. Door onze verkoopmakelaar in Leiden in te schakelen, profiteer je van ons all-in pakket, waarbij je van A tot Z ontzorgd wordt. Wij weten waar het om draait bij de verkoop van exclusieve panden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de makelaardij en als opdrachtgever en ondernemer. Wij bieden je dan ook een goede samenwerking met top communicatie. Wij staan altijd voor je klaar. Ook als je ons na werktijden of in het weekend nodig hebt. Heb je vragen? Dan denken wij met je mee. Ons hele team is van de verkoop van jouw luxevastgoed op de hoogte. Het maakt niet uit welke verkoopmakelaar je aan de telefoon krijgt, alles over jouw woning is bekend. Wordt er informatie gevraagd? Dan levert onze verkoopmakelaar dit direct aan. En dat met een oprecht enthousiasme en een Rotterdamse aanpak. Gewoon zoals je van een verkoopmakelaar in Leiden mag verwachten.

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Hoe wij ons als makelaar onderscheiden

Een verkoopmakelaar in Leiden verkoopt woningen. In ons geval exclusieve panden. Wij zijn uniek, dankzij onze door-en-door Rotterdamse aanpak. Dat betekent dat wij altijd recht door zee zijn. Onze communicatie is direct, afspraak is afspraak en als wij iets doen, doen wij dit perfect! Ook zijn wij vernieuwend, creatief, online en inspirerend. Met liefde voor het vak makelaardij. Hierdoor halen wij het beste in de verkoop van jouw luxevastgoed naar boven!

Meer dan alleen maar een verkoopmakelaar in Leiden

Voor de verkoop van exclusieve panden in Leiden, schakel je de verkoopmakelaar van DRVM in. Maar wij kunnen meer voor je doen dan dit. Wil je graag luxevastgoed kopen? Dan bieden wij je een aankoopmakelaar. Ook kun je jouw huis door ons laten taxeren en helpen wij je bij het vinden van een geschikte hypotheek. DRVM is een veelzijdig makelaarskantoor dat je veel meer biedt dan alleen een goede verkoopmakelaar in Leiden.

Daarom luxevastgoed verkopen met makelaarskantoor DRVM als partner

De verkoopmakelaar van DRVM verkoopt geen huizen, maar een beleving. Waar je woont, is namelijk wie je bent. Daarom geven wij jouw woning in Leiden de aandacht die het verdient. Maar ook andere exclusieve panden, zoals gave appartementen in de stad of woonboerderijen, verkopen wij met oprecht enthousiasme. Met onze verkoopmakelaar is in Leiden alles mogelijk. De voordelen die wij je verder bieden, zijn:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Neem contact op voor een verkoopmakelaar in Leiden van DRVM

Heb je luxevastgoed in Leiden dat je graag wilt verkopen? En wil je hiervoor de hulp van een verkoopmakelaar inschakelen die altijd voor het hoogst haalbare gaat? Maak een afspraak met de verkoopmakelaar van DRVM door te bellen naar 010 217 01 17, een e-mail te sturen naar info@drvm.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier. We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om je uit te kunnen leggen hoe we jouw huis voor de maximale verkoopprijs verkopen. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact met ons op. Ook als je van onze andere diensten, zoals een taxatie, gebruik wilt maken.

  CONTACT