Een woning verkopen met een verkoopmakelaar in Den Haag

Zoek je een goede verkoopmakelaar in Den Haag? Omdat je jow huis wilt verkopen? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij richt zich op exclusieve panden in Den Haag. Hierbij gaat het om een breed scala aan luxevastgoed, van bijzondere huizen tot sprekende appartementen in markante gebouwen op indrukwekkende locaties. Maar ook woonboerderijen! Al het luxevastgoed kunnen wij verkopen. Dit doen we met een Rotterdamse aanpak. Sterker door strijd! Deze Rotterdamse wapenspreuk staat bij ons hoog in het vaandel. Niemand heeft het immers voor niets gekregen. En als je het goed doet, mag je dit best laten zien. Wij helpen je daarom graag jouw huis te verkopen. Maak direct een afspraak met onze verkoopmakelaar in Den Haag.

Alles voor het beste resultaat in Den Haag

Wie een huis wil verkopen in Den Haag, streeft natuurlijk naar het hoogst haalbare. Dat doet onze verkoopmakelaar ook. Voor het verkrijgen van de maximale opbrengst voor jouw luxevastgoed tot het sluiten van de beste deals. Wij doen altijd alles voor het beste resultaat. Onze verkoopmakelaar begeleidt en verkoopt jouw luxe vastgoed zoals wij dat zelf bij ons eigen huis zouden willen zien. Met passie en volle inzet gaan wij het verkooptraject in. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken en weten alles over de markt. Bovendien zijn wij al lang actief op de vastgoedmarkt en beschikken wij over een mega netwerk! Maar wat écht het verschil maakt, is onze directe aanpak, manier van makelen en marketing. Dit resulteert namelijk in een doelgerichte wijze van bezichtigingen, meer biedingen en uiteindelijk de beste verkoopprijs voor exclusieve panden in Den Haag.

Wij staan altijd voor je klaar

Het verkopen van luxevastgoed is vaak een spannende tijd. Dat begrijpen wij. Daarom krijg je van ons het all-in pakket, waarbij je van A tot Z ontzorgd wordt door onze verkoopmakelaar in Den Haag. Door onze jarenlange ervaring als makelaar, maar ook als opdrachtgever en ondernemer, begrijpen wij waar het om draait bij de verkoop van exclusieve panden. Daarom staan wij 24/7 voor je klaar. Je kunt ons ook na werktijden en in het weekend bereiken. Een goede samenwerking valt of staat namelijk met top communicatie. Heb je vragen? We denken graag met je mee. Ons hele team is op de hoogte van de verkoop van jouw huis. Het maakt dus niet uit welke verkoopmakelaar je aan de telefoon krijgt, want alles over jouw woning is bij ons bekend. Wordt er informatie gevraagd? Dan wordt dit direct beantwoord of aangeleverd. Gewoon zoals je van jouw verkoopmakelaar in Den Haag mag verwachten. En dat met een oprecht enthousiasme en een Rotterdamse aanpak!

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Verkoopmakelaar met liefde voor het vak

Wij zijn een makelaarskantoor dat is ontstaan vanuit een grote liefde voor het vak makelaardij. Wat ons uniek maakt, is onze door-en-door Rotterdamse aanpak. Een verkoopmakelaar van ons is altijd direct en recht door zee. Afspraak is afspraak. Als we iets doen in Den Haag, doen we dit altijd perfect! Wij zijn bovendien vernieuwend, creatief, online en inspirerend. We halen het beste in de verkoop van jouw huis naar boven!

Meer dan een verkoopmakelaar in Den Haag

Onze verkoopmakelaar kan in Den Haag exclusieve panden verkopen. Maar wij bieden je meer dan dat. Je kunt ook bij ons terecht voor een aankoopmakelaar als je graag luxevastgoed wil kopen. En wil je jouw huis laten taxeren? Of meer weten over de mogelijkheden van een hypotheek voor exclusieve panden? Daar kunnen wij je ook bij helpen! Wij zijn een veelzijdig makelaarskantoor dat meer biedt dan alleen een verkoopmakelaar in Den Haag.

Voordelen van luxevastgoed verkopen met DRVM

Wij verkopen geen huis, wij verkopen een beleving. Want waar je woont, is wie je bent. Onze verkoopmakelaar geeft iedere woning in Den Haag de aandacht die het verdient. Met enthousiasme over woningen helpen wij je met het verkopen van jouw luxevastgoed. Van gave appartementen in de stad tot woonboerderijen. Met een verkoopmakelaar in Den Haag is alles mogelijk. De voordelen van DRVM zijn:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Neem contact op voor een verkoopmakelaar in Den Haag

Wil je jouw huis in Den Haag verkopen? En wil je hiervoor het hoogst haalbare ontvangen? DRVM biedt je een enthousiaste verkoopmakelaar in Den Haag die je hierbij helpt. We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in. Tijdens dit gesprek leggen we je uit hoe we jouw luxevastgoed voor de maximale verkoopprijs kunnen verkopen. Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier om een afspraak met onze verkoopmakelaar te maken. Neem ook gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer wilt weten over de mogelijkheden. Of om van onze andere diensten, zoals een taxatie, gebruik te maken.

  CONTACT