Luxe vastgoed taxaties in Rotterdam door DRVM

Wil je taxaties in Rotterdam laten uitvoeren? Omdat je de waarde van een woning wilt weten voor verkoop of aankoop? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij kan voor jou een officieel document opstellen met daarin een onderbouwde rapportage van de waarde van jouw huis of appartement. Dit doen wij voornamelijk voor exclusieve panden. Van bijzondere huizen tot sprekende appartementen in markante gebouwen op de meest indrukwekkende locaties. Al het luxe vastgoed in Rotterdam kunnen wij taxeren. Zo weet je precies wat een huis waard is. Vervolgens kunnen wij je helpen met het verkopen of aankopen van de woning. Maak daarom snel een afspraak met ons voor taxaties in Rotterdam.

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Taxateur met een Rotterdamse aanpak

Niemand heeft het voor niets gekregen aan de Maas. Sterker door strijd, deze Rotterdamse wapenspreuk staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden dat als je het goed doet, je dit best mag laten zien. Bijvoorbeeld door luxe vastgoed te kopen of verkopen. Hierbij helpen wij je dan ook graag. Bij ons kent iedereen iedere woning in Rotterdam centrum en omgeving. En alles over de woning is bekend. Taxaties kun je dus met een gerust hart aan onze taxateur overlaten. Wat ons uniek maakt, is onze door-en-door Rotterdamse aanpak. We zijn direct in onze communicatie en recht door zee. Afspraak is afspraak bij ons. Als we iets doen, doen we dat perfect!

24/7 bereikbaar

Wij bieden je altijd het hoogst haalbare. Of je nu een woning in Rotterdam wilt kopen of verkopen. Dankzij onze taxaties in Rotterdam weet je precies wat een woning waard is. Onze directe aanpak, manier van makelen en marketing maken echt hét verschil. We staan altijd voor je klaar. Ook in weekenden en na werktijden. Je kunt ons 24/7 bereiken.

Voordelen van taxaties in Rotterdam door DRVM

Zowel het kopen als het verkopen van een huis is een spannende tijd. Daarom bieden wij je het all-in pakket, inclusief taxaties in Rotterdam, om je van A tot Z te ontzorgen. Wij hebben jarenlange ervaring in de makelaardij, maar ook als opdrachtgever en ondernemer. Hierdoor begrijpen wij als geen ander waar het kopen of verkopen van exclusieve panden om draait. Door jouw woning door ons te laten taxeren, profiteer je van de volgende voordelen:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Neem contact op

Wil je luxe vastgoed kopen of verkopen? En heb je hiervoor taxaties in Rotterdam nodig? Laat het taxeren van een woning over aan De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij. We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in, zodat we je kunnen uitleggen hoe wij hierbij te werk gaan. En wat we verder voor je kunnen betekenen. Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier om een afspraak te maken. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.

  CONTACT