Luxevastgoed verkopen via een stille verkoop in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een makelaarskantoor waarbij je jouw woning middels een stille verkoop in Zuid-Holland kunt verkopen? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij beschikt over een uitgebreid netwerk, waarin snel een geschikte koper voor jouw woning is gevonden. Het voordeel van een stille verkoop is dat jouw woning wel op de markt komt, maar deze slechts voor een beperkt aantal mensen zichtbaar is. Jouw privacy wordt zo gewaarborgd. Vooral verkopers van exclusieve panden kiezen daarom vaak voor een stille verkoop in Zuid-Holland. Wil je jouw luxevastgoed ook op deze manier verkopen? Dan gaan wij doelgericht voor je op zoek naar een geschikte koper.

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Wat een stille verkoop in Zuid-Holland inhoudt

Wanneer een woning wordt verkocht middels een stille verkoop in Zuid-Holland, wordt de woning dus niet op woningwebsites weergegeven. Ook zal de woning niet op onze socials verschijnen. We sturen beknopte informatie, om nieuwsgierigheid te wekken, naar ons eigen netwerk van erkende makelaars en woningzoekers in het hogere segment. De geïnteresseerden die zich melden, worden vooraf gescreend. Om ook hun privacy te waarborgen, krijgen de gescreende geïnteresseerden vervolgens een eigen wachtwoord in een beschermde dataroom.

Wat maakt ons uniek?

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Ook als je kiest voor een stille verkoop in Zuid-Holland. Voor het verkrijgen van de maximale opbrengst voor jouw luxevastgoed tot het sluiten van de beste deals bieden wij het hoogst haalbare. Hoe onderscheiden wij ons? Door onze door-en-door Rotterdamse aanpak. We zijn direct, recht door zee en afspraak is afspraak. Wat we doen, doen we perfect. Zoals je van jouw makelaar mag verwachten.

Jarenlange ervaring in het verkopen van exclusieve panden

Dankzij onze jarenlange ervaring in het verkopen van exclusieve panden, en als opdrachtgever en ondernemer, weten wij waar een stille verkoop in Zuid-Holland van luxevastgoed om draait. Wij willen je volledig ontzorgen bij de verkoop van jouw huis. Daarom bieden wij je het all-in pakket en de volgende voordelen:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Afspraak maken? Neem contact op

Wil je luxevastgoed verkopen terwijl jouw privacy gewaarborgd blijft? Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk en kies voor een stille verkoop in Zuid-Holland. Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier om een afspraak met ons te maken. We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om je uit te leggen hoe wij jouw huis voor de maximale verkoopprijs kunnen verkopen via een stille verkoop. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.

  CONTACT