Makelaardij voor stille verkoop in Den Haag

Wil je luxevastgoed verkopen middels een stille verkoop in Den Haag? Het voordeel hiervan is dat jouw woning wel op de markt komt, maar deze slechts voor een beperkt aantal mensen zichtbaar is. Hierdoor kun je jouw eigen privacy waarborgen. Daarom kiezen verkopers van exclusieve panden vaak voor een stille verkoop. Dankzij het uitgebreide netwerk van De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij is een geschikte koper voor jouw woning snel gevonden. Wij kunnen namelijk doelgericht op zoek gaan als je kiest voor een stille verkoop in Den Haag. Maak direct een afspraak om jouw luxevastgoed te verkopen.

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Hoe een stille verkoop in Den Haag werkt

Wanneer je kiest voor een stille verkoop in Den Haag, zal jouw woning dus niet op woningwebsites of op onze socials verschijnen. We sturen namelijk enkel beknopte informatie, om nieuwsgierigheid te wekken, naar ons eigen grote netwerk van erkende makelaars en woningzoekers in het hogere segment. Zijn er geïnteresseerden? Dan worden deze vooraf gescreend. Vervolgens kunnen de gescreende geïnteresseerden met een eigen wachtwoord in een beschermde dataroom om ook hun privacy te waarborgen.

DRVM: uniek makelaarskantoor

Onze door-en-door Rotterdamse aanpak maakt ons als makelaarskantoor uniek. We zijn altijd direct, recht door zee en als we iets doen, doen we dit perfect! Afspraak is afspraak, zeggen we altijd. En dat maken we waar ook. We gaan altijd voor het hoogst haalbare. Voor het verkrijgen van de maximale opbrengst van luxe vastgoed middels een stille verkoop in Den Haag tot het sluiten van de beste deals. We denken graag met je mee.

Jarenlange ervaring in luxevastgoed

Het verkopen van een woning is altijd een spannende tijd. Ook als je kiest voor een stille verkoop in Den Haag. Om je volledig te kunnen ontzorgen, bieden wij je het all-in pakket. Wij hebben jarenlange ervaring in het verkopen van exclusieve panden, maar ook als opdrachtgever en ondernemer, en daardoor weten wij waar het verkopen van een huis om draait. De voordelen die wij je bieden, zijn:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Neem direct contact op

Wil je luxevastgoed verkopen? DRVM staat voor je klaar met een uitgebreid netwerk voor een stille verkoop in Den Haag. Plan een kennismakingsgesprek met ons in, zodat wij je tot in detail kunnen uitleggen hoe wij jouw exclusieve vastgoed voor de maximale verkoopprijs middels een stille verkoop kunnen verkopen. Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier om een afspraak te maken. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact met ons op.

  CONTACT