Stille verkoop luxevastgoed in Delft

Wil je jouw luxevastgoed in Delft verkopen terwijl jouw privacy gewaarborgd wordt? Kies dan voor een stille verkoop in Delft. De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij gaat dan doelgericht voor je op zoek naar een geschikte koper voor jouw woning binnen het eigen uitgebreide netwerk. Jouw woning komt dus wel op de markt, maar is slechts voor een beperkt aantal mensen zichtbaar. Omdat de privacy van de verkoper op deze manier gewaarborgd wordt, is een stille verkoop onder verkopers van exclusieve panden erg populair. Lijkt jou dit ook wel wat? Maak direct een afspraak met ons voor een stille verkoop in Delft.

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Hoe een stille verkoop in Delft van luxevastgoed werkt

Als je voor een stille verkoop in Delft kiest, komt jouw woning dus niet op woningwebsites of op onze socials te staan. We sturen namelijk alleen wat beknopte informatie die bedoeld is om nieuwsgierigheid te wekken naar ons eigen grote netwerk van erkende makelaars en woningzoekers in het hogere segment. Geïnteresseerden worden altijd vooraf door ons gescreend. Nadat zij gescreend zijn kunnen ze met een eigen wachtwoord in een beschermde dataroom, zodat ook hun privacy gewaarborgd wordt.

Een huis verkopen met DRVM

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Ook als je kiest voor een stille verkoop in Delft. Zo willen we een maximale opbrengst voor jouw luxevastgoed verkrijgen en sluiten we altijd de beste deals. Dit doen we met een door-en-door Rotterdamse aanpak. We doen wat we zeggen. We zijn direct en recht door zee. Afspraak is afspraak bij ons. Wat we doen, doen we altijd perfect.

Jarenlange ervaring in het verkopen van exclusieve panden

Ook het verkopen van exclusieve panden is een spannende tijd. Net als voor iedere andere woning in Delft. Wij willen je graag van A tot Z ontzorgen tijdens dit proces. Daarom kun je ons 24/7 bereiken, zowel na werktijden als in weekenden. Wij denken graag met je mee. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verkopen van luxevastgoed middels een stille verkoop, maar ook als opdrachtgever en ondernemer, weten wij waar het verkopen van een huis om draait. We bieden je het all-in pakket. Bovendien profiteer je bij ons van:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Neem contact op en maak een afspraak

Heb je exclusieve panden in Delft die je wilt verkopen? Wij staan voor je klaar met een uitgebreid netwerk voor een stille verkoop in Delft. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 010 217 01 17, ons te mailen via info@drvm.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier. Tijdens een kennismakingsgesprek leggen wij je graag uit hoe wij jouw luxevastgoed middels een stille verkoop voor de maximale verkoopprijs kunnen verkopen. Heb je vragen? Of wil je graag meer informatie? Aarzel niet en neem ook dan gerust contact op.

  CONTACT