Makelaar in Spijkenisse voor de aan- en verkoop van luxevastgoed

Kun je wel wat hulp van een makelaar in Spijkenisse gebruiken? Voor het aankopen of verkopen van een woning? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij richt zich op het aankopen en verkopen van luxevastgoed. Denk hierbij aan exclusieve panden, zoals bijzondere huizen, woonboerderijen of sprekende appartementen in markante gebouwen op indrukwekkende locaties in Spijkenisse. Bovendien kunnen wij woningen taxeren, bemiddelen voor een hypotheek en luxevastgoed middels een stille verkoop verkopen zodat jouw privacy gewaarborgd blijft. Maak voor het aan- of verkopen van exclusieve panden een afspraak met onze makelaar in Spijkenisse.

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Huis verkopen

De werkwijze van onze makelaar in Spijkenisse resulteert in een doelgerichte wijze van bezichtigingen, meer biedingen en uiteindelijk de beste verkoopprijs voor jouw huis. Dat komt namelijk door onze directe aanpak, manier van makelen en marketing. Wij verkopen jouw huis zoals we dat ook bij ons eigen huis willen zien. Met passie, volle inzet en het beste resultaat. Wij zijn al lang actief op de vastgoedmarkt, zijn altijd op de hoogte van de laatste zaken en hebben een mega netwerk. Jouw huis verkopen wordt een stuk gemakkelijker met onze makelaar in Spijkenisse.

Makelaar in Spijkenisse die altijd voor je klaar staat

Je verwacht van jouw makelaar dat deze altijd voor je klaar staat. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook in weekenden en na werktijden. Heb je vragen? Wij denken mee. Wil je een bezichtiging inplannen? Wij zorgen ervoor dat dit direct kan op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Hoe wij ons kunnen onderscheiden

Wij onderscheiden ons door onze door-en-door Rotterdamse aanpak. Dat is wat ons echt uniek maakt. We zijn recht door zee. Afspraak is afspraak. En wat we doen, doen we altijd perfect. Op deze manier willen we het beste in de aankoop of verkoop van luxevastgoed naar boven halen. Door een woning te kopen of verkopen met onze makelaar in Spijkenisse, word je bovendien van A tot Z ontzorgd. En profiteer je van de volgende voordelen:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Maak een afspraak met DRVM

Ben je op zoek naar een makelaar in Spijkenisse die zich richt op het aan- en verkopen van exclusieve panden? Maak een afspraak met De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij en wij helpen je bij het aankopen of verkopen van luxevastgoed. Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.

  CONTACT