Makelaar in Schiedam van DRVM

Ben je op zoek naar een makelaar in Schiedam? Voor het verkopen van jouw huis? Of omdat je juist op zoek bent naar een nieuwe woning? Zowel voor het aankopen als het verkopen van exclusieve panden kun je terecht bij De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij! Wij zijn hét makelaarskantoor voor luxevastgoed. Van bijzondere huizen tot aan sprekende appartementen in markante gebouwen op zeer indrukwekkende locaties of zelfs woonboerderijen. Een huis verkopen of aankopen wordt een stuk gemakkelijker met onze makelaar in Schiedam!

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Huis in Schiedam verkopen met een makelaar

Je wilt jouw huis in Schiedam natuurlijk voor de maximale verkoopprijs verkopen. Daarvoor schakel je onze makelaar in. Voor het verkrijgen van de maximale opbrengst tot het sluiten van de beste deals bieden wij altijd het hoogst haalbare. We gaan namelijk altijd voor het beste resultaat. Wij verkopen jouw luxevastgoed zoals we dat ook bij ons eigen huis zouden willen zien. Met passie en volle inzet. We zijn altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken, zijn al lang actief op de vastgoedmarkt en beschikken over een mega netwerk. Onze directe aanpak, manier van makelen en marketing resulteren in een doelgerichte wijze van bezichtigingen, meer biedingen en uiteindelijk de beste verkoopprijs!

Persoonlijke service

Omdat het verkopen van een huis een spannende tijd is, staan wij 24/7 voor je klaar. Je kunt ons ook na werktijden en in weekenden bereiken. Heb je vragen? Dan denken wij graag met je mee. Ons hele team is op de hoogte van de verkoop van jouw huis. Het maakt dus niet uit welke makelaar je aan de telefoon krijgt, want alles over jouw woning is bekend. Wil je een woning in Schiedam kopen? En hiervoor een bezichtiging inplannen? Neem contact met ons op, dan zorgen wij dat dit direct kan op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Voordelen van vastgoed verkopen met DRVM

Onze door-en-door Rotterdamse aanpak maakt ons uniek. Wij zijn recht door zee. Afspraak is afspraak. Als wij iets doen, doen we dit perfect. Bovendien zijn wij vernieuwend, creatief, online en inspirerend. We halen altijd het beste in de verkoop of aankoop van luxevastgoed naar boven. En ontzorgen je van A tot Z. Kies in Schiedam voor onze makelaar en profiteer van:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Maak een afspraak

Wil je jouw huis in Schiedam verkopen? Of luxevastgoed in Schiedam kopen? En wil je hiervoor de hulp van de makelaar van DRVM inschakelen? Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier om een afspraak met ons te maken. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.

  CONTACT