Makelaar in Ridderkerk voor exclusieve panden

Zoek je een goede makelaar in Ridderkerk? Omdat je jouw huis graag wilt verkopen? Of juist voor het aankopen van een nieuwe woning? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij kan je helpen bij zowel het verkopen als het aankopen van luxevastgoed. Wij zijn namelijk een makelaarskantoor dat zich richt op exclusieve panden. Denk aan bijzondere huizen, woonboerderijen, maar ook sprekende appartementen in markante gebouwen op indrukwekkende locaties. Bovendien kunnen wij je helpen met jouw hypotheek, woningen taxeren en woningen verkopen middels een stille verkoop. Met DRVM als jouw makelaar in Ridderkerk wordt het verkopen of aankopen van luxevastgoed een stuk gemakkelijker!

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Verkoopmakelaar

Om jouw huis in Ridderkerk voor de maximale verkoopprijs te kunnen verkopen, schakel je onze makelaar in. Wij bieden altijd het hoogst haalbare. Voor het verkrijgen van de maximale opbrengst tot het sluiten van de beste deals. We gaan altijd voor het beste resultaat. Met passie en volle inzet helpen wij je jouw luxevastgoed te verkopen. Precies zoals we dat ook bij de verkoop ons eigen huis zouden willen zien. We beschikken over een mega netwerk, zijn al lang actief op de vastgoedmarkt en zijn altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. Dankzij onze directe aanpak, manier van makelen en marketing zorgen wij voor een doelgerichte wijze van bezichtigingen, meer biedingen en natuurlijk de beste verkoopprijs!

Makelaardij met een persoonlijke service

Of je nu exclusieve panden wilt kopen of verkopen, wij staan 24/7 voor je klaar. Je kunt ons makelaarskantoor ook na werktijden en in het weekend bereiken. Het maakt niet uit welke makelaar je van ons aan de telefoon krijgt, want ons hele team is op de hoogte van jouw situatie. We weten alles over de woning die je wilt kopen of verkopen in Ridderkerk. Wil je een bezichtiging inplannen? Dan zorgen wij dat dit direct geregeld wordt. Heb je vragen? Dan denken wij graag met je mee.

Voordelen van een huis verkopen met DRVM

Wat ons uniek maakt, is onze door-en-door Rotterdamse aanpak. Dat betekent dat wij recht door zee zijn. Afspraak is afspraak. Wat we doen, doen we perfect. We halen namelijk altijd het beste in de verkoop of aankoop van exclusieve panden naar boven. Daarbij willen we je van A tot Z ontzorgen. Kies voor onze makelaar in Ridderkerk en profiteer van:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Maak direct een afspraak voor een makelaar in Ridderkerk

Of je nu een huis wilt verkopen in Ridderkerk of luxevastgoed wilt kopen in Ridderkerk, de makelaar van De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij staat voor je klaar. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 010 217 01 17, een e-mail te sturen naar info@drvm.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier. Neem ook gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of meer informatie wilt.

  CONTACT