Makelaar in Barendrecht voor luxevastgoed

Wil je een huis verkopen met een makelaar in Barendrecht? Of juist luxevastgoed aankopen? Zowel bij de verkoop als de aankoop van exclusieve panden kan De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij je helpen. Wij richten ons op een breed scala aan bijzondere huizen en sprekende appartementen in markante gebouwen op zeer indrukwekkende locaties. Wie het goed doet, mag dit namelijk best laten zien. Bovendien kunnen wij bemiddelen bij hypotheken, huizen taxeren en luxevastgoed verkopen middels een stille verkoop. Maak direct een afspraak met onze makelaar in Barendrecht om de mogelijkheden te bespreken.

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Jouw huis verkopen met een verkoopmakelaar

Wij bieden je een doelgerichte wijze van bezichtigingen, meer biedingen en uiteindelijk de beste verkoopprijs voor jouw woning in Barendrecht. Dat komt door onze directe aanpak, manier van makelen en marketing. Wij beschikken over een mega netwerk, zijn altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken en zijn al lang actief op de vastgoedmarkt. Met passie en volle inzet helpt onze makelaar je bij het verkopen van exclusieve panden. Hierbij gaan wij altijd voor het beste resultaat. Dat mag je verwachten van jouw makelaar in Barendrecht.

Makelaar in Barendrecht met persoonlijke service

Zowel het aankopen als het verkopen van luxevastgoed is een spannende tijd. Daarom staat onze makelaar 24/7 voor je klaar in Barendrecht. Je bereikt ons ook buiten werktijden om en in weekenden. Wie je van ons aan de telefoon krijgt maakt niet uit, want ons hele team is van jouw situatie op de hoogte en weet alles over de woning die je wilt (ver)kopen. Wij denken allemaal graag met je mee.

Daarom naar DRVM

Kies voor een makelaar in Barendrecht van DRVM en je profiteert van een door-en-door Rotterdamse aanpak. Wij zijn recht door zee. Afspraak is afspraak. Als we iets doen, doen we dit perfect. En dat is wat ons uniek maakt. We halen altijd het beste naar boven in de verkoop of aankoop van luxevastgoed. Bovendien ontzorgen we je van A tot Z en bieden we je:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Neem contact op

Onze makelaar helpt je in Ridderkerk jouw huis te verkopen. Maar ook als je luxevastgoed wilt kopen, kun je ons inschakelen. Maak een afspraak door te bellen naar 010 217 01 17, een e-mail te sturen naar info@drvm.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier. Aan de hand van een kennismakingsgesprek leggen wij je graag uit wat wij precies voor je kunnen betekenen. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.

  CONTACT