Exclusieve panden en hypotheken in Den Haag

Heb je een woning gevonden in Den Haag, maar weet je nog niet of je in aanmerking komt voor geschikte hypotheken in Den Haag? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij helpt je graag bij de aankoop van luxe vastgoed. Wij richten ons op exclusieve panden. Met een zeer breed scala aan bijzondere huizen tot sprekende appartementen in markante gebouwen op indrukwekkende locaties in Den Haag, is het aanbod luxe vastgoed hier enorm. Onze mening is dat als je het goed doet, je dit mag laten zien. Niemand heeft het voor niets gekregen. Je hebt er hard voor gewerkt en daarom helpen wij je graag jouw droomhuis te kopen door te bemiddelen bij hypotheken in Den Haag!

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Wij gaan voor het hoogst haalbare!

Wij doen alles voor het beste resultaat. Ook als het gaat om hypotheken in Den Haag. We willen het hoogst haalbare, zodat je jouw droomhuis kunt kopen. Wij hebben veel liefde voor het vak makelaardij. Met passie en volle inzet helpen wij je aan het luxe vastgoed dat jij wilt. Wat ons uniek maakt, is onze door-en-door Rotterdamse aanpak. Dit houdt in dat wij direct in onze communicatie zijn. Wij zijn recht door zee, afspraak is afspraak en als we iets doen, doen we dit perfect!

24/7 bereikbaar voor informatie over hypotheken in Den Haag

Onze directe aanpak, manier van makelen en marketing maken écht het verschil tijdens het bemiddelen voor hypotheken in Den Haag. We zijn heel betrokken en denken graag met je mee over de mogelijkheden. Heb je vragen? Je kunt ons altijd bereiken. Ook in het weekend. En na werktijden. Wij staan 24/7 voor je klaar! Wil je een huis bezichtigen? Dan zorgen wij ervoor dat dit direct kan op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Jarenlange ervaring met exclusieve panden

Dankzij onze jarenlange ervaring in de makelaardij, en als opdrachtgever en ondernemer, weten wij precies waar de aankoop van een woning om draait. Wij bieden je daarom een all-in-pakket om je van A tot Z te ontzorgen. We willen dat alles op zijn plek valt, zodat je kunt zeggen: waar ik woon, is wie ik ben! Naast dat wij kunnen bemiddelen voor hypotheken in Den Haag zijn onze voordelen:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Neem direct contact met ons op

Wil je graag dat ene huis kopen waar je al die tijd zo hard voor gewerkt hebt? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor hypotheken in Den Haag? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij helpt je dit uit te zoeken. Plan een kennismakingsgesprek met ons in en wij gaan kijken welke hypotheek geschikt is voor jouw situatie. Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier om een afspraak te maken. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.

  CONTACT