Aankoopmakelaar in Leiden voor exclusieve panden

Wil je een huis kopen met een aankoopmakelaar in Leiden? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij helpt je bij het kopen van die ene woning waar je zo hard voor hebt gewerkt. Wij richten ons namelijk op luxevastgoed. Denk hierbij aan exclusieve panden, zoals sprekende appartementen in markante gebouwen op indrukwekkende locaties in Leiden, bijzondere huizen of woonboerderijen. Wanneer je het goed doet, mag je dit laten zien. Zeker door te wonen in een mooi huis! Daarom helpt onze aankoopmakelaar je in Leiden graag bij het kopen van het luxevastgoed van jouw dromen!

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Daarom een huis kopen met een aankoopmakelaar in Leiden

Een huis kopen wordt makkelijker met een aankoopmakelaar in Leiden. Onze aankoopmakelaar is namelijk op de hoogte van de laatste stand van zaken en weet alles over de markt. Bovendien gaan wij altijd voor het hoogst haalbare en het beste resultaat. Wij zijn uniek door onze door-en-door Rotterdamse aanpak. Dit houdt in dat we direct zijn. We zijn recht door zee. Wat we doen, doen we perfect. En afspraak is afspraak bij ons. We halen het beste in de aankoop van jouw toekomstige huis naar boven!

Ons makelaarskantoor is altijd bereikbaar

Wij willen je van A tot Z ontzorgen. Daarom staan we altijd voor je klaar. Ook buiten werktijden om en zelfs in de weekenden kun je ons bereiken. Heb je vragen? Wij denken met je mee! Wil je luxevastgoed bezichtigen? Wij zorgen ervoor dat dit kan op een moment dat het jou uitkomt. Met passie en volle inzet helpt onze aankoopmakelaar je in Leiden jouw droomhuis te kopen. Hierbij maken onze directe aanpak, manier van makelen en marketing écht het verschil!

Voordelen DRVM

Wij weten waar het om draait bij de aankoop van exclusieve panden in Leiden. Wij beschikken namelijk over jarenlange ervaring als aankoopmakelaar, maar ook als opdrachtgever en ondernemer. We doen er alles aan om alles op zijn plek te laten vallen, zodat je na de aankoop van jouw droomhuis kunt zeggen: waar ik woon, is wie ik ben! De voordelen van een aankoopmakelaar van DRVM zijn:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Neem contact op

Heb je jouw droomhuis in Leiden gevonden? En wil je de samenwerking met een aankoopmakelaar aangaan om de woning te kunnen kopen? Maak een afspraak met De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij door te bellen naar 010 217 01 17, een e-mail te sturen naar info@drvm.nl of een bericht voor ons achter te laten via het contactformulier. We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om je te vertellen hoe wij je kunnen helpen dat ene huis te kopen waar je zo hard voor hebt gewerkt. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.

  CONTACT