Een huis kopen met een aankoopmakelaar in Den Haag

Zoek je een goede aankoopmakelaar in Den Haag? Die je kan helpen jouw droomhuis te vinden? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij gaat graag op zoek voor je naar dat ene luxevastgoed waar je al altijd zo hard voor hebt gewerkt. Wij zijn een makelaarskantoor dat zich richt op exclusieve panden in Den Haag. Hierbij gaat het om een breed scala aan luxevastgoed, zoals bijzondere huizen en sprekende appartementen in markante gebouwen op hele indrukwekkende locaties. Wij vinden dat je het best mag laten zien wanneer je het goed doet. Niemand heeft het namelijk voor niets gekregen. Met de Rotterdamse wapenspreuk ‘sterker door strijd’ hoog in ons vaandel, helpt onze aankoopmakelaar je in Den Haag bij het kopen van jouw droomhuis!

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Aankoopmakelaar voor luxevastgoed in Den Haag

We snappen dat je luxevastgoed in Den Haag wilt kopen. Den Haag is immers een prachtige stad, waar genoeg te zien en te beleven valt. Onze aankoopmakelaar helpt je hier dan ook graag bij. Wat ons als makelaarskantoor echt uniek maakt, is onze door-en-door Rotterdamse aanpak. Dat houdt in dat wij altijd direct en recht door zee zijn. Afspraak is afspraak. Als we iets doen, doen wij dit perfect! Bovendien zijn wij vernieuwend, creatief, online en inspirerend. We halen het beste in de aankoop van jouw toekomstige huis naar boven!

Altijd een makelaar bereikbaar

Onze aankoopmakelaar doet in Den Haag alles voor het beste resultaat. We gaan namelijk voor het hoogst haalbare. Met passie en volle inzet helpen wij je bij het kopen van luxevastgoed in Den Haag. Onze directe aanpak, manier van makelen en marketing maken hierbij zeker het verschil. Wij staan altijd voor je klaar. Ook buiten werktijden om en in het weekend. Je kunt ons 24/7 bereiken. Heb je vragen? Dan denken wij met je mee. Wil je iets bezichtigen? Dan zorgen wij dat dit direct kan op een moment dat het jou uitkomt.

De voordelen van makelaarskantoor DRVM

Door onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar, en als opdrachtgever en ondernemer, weten wij waar het om draait bij de aankoop van exclusieve panden in Den Haag. Daarom bieden we je een all-in pakket, waarbij we je van A tot Z ontzorgen. Wij willen dat alles op zijn plek valt, zodat je na aankoop kunt zeggen: waar ik woon, is wie ik ben! De voordelen van DRVM zijn:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Plan een kennismaking in met een van onze aankoopmakelaars

Wil je een huis kopen in Den Haag? Plan een kennismakingsgesprek in met onze aankoopmakelaar. Tijdens dit gesprek leggen we je uit hoe we dat ene huis voor je vinden waar je zo hard voor hebt gewerkt. Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier om een afspraak met ons te maken. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.

  CONTACT