Vastgoed kopen met een aankoopmakelaar in Delft

Wil je vastgoed kopen en zoek je hiervoor een goede aankoopmakelaar in Delft? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij helpt je bij het kopen van exclusieve panden in Delft. Wij zijn namelijk hét makelaarskantoor voor luxevastgoed. Van bijzondere huizen tot sprekende appartementen in markante gebouwen op de meest prachtige locaties. Wij helpen je jouw droomhuis te kopen. We vinden dat wie het goed doet, dit zeker mag laten zien. Je werkt er immers hard voor. Daarom kun je bij onze aankoopmakelaar terecht als je luxevastgoed wilt kopen in Delft.

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

 • Aandacht & creativiteit en maatwerk
 • Rotterdamse aanpak
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Aankoopmakelaar voor exclusieve panden

Luxevastgoed kopen is altijd spannend. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom staan we je graag bij tijdens dit proces. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken en weten alles over de vastgoedmarkt. We zijn immers al jarenlang als aankoopmakelaar in Delft op deze markt actief. Wat ons als makelaarskantoor echt uniek maakt, is onze Rotterdamse aanpak. We zijn direct, recht door zee en doen we iets, dan doen we dit perfect! Afspraak is afspraak bij ons. Op deze manier halen we het beste in de aankoop van jouw toekomstige woning naar boven!

Ons makelaarskantoor is altijd te bereiken

Onze makelaar staat altijd voor je klaar. Ook als je ons buiten werktijden om nodig hebt. En zelfs in de weekenden! Ons makelaarskantoor is 24/7 te bereiken. Heb je vragen? Dan denken wij met je mee. Wil je een huis bezichtigen in Delft? Dan zorgen wij ervoor dat dit kan op de door jou gewenste datum. Wij helpen je met passie en volle inzet aan jouw droomhuis. Onze directe aanpak, manier van makelen en marketing maken daarbij hét verschil!

Wat wij je nog meer bieden

Luxevastgoed kopen wordt een stuk eenvoudiger als je de samenwerking aangaat met onze aankoopmakelaar in Delft. Wij weten namelijk waar het om draait bij de aankoop van exclusieve panden. Dat komt doordat wij al jarenlange ervaring hebben als makelaar, maar ook als opdrachtgever en ondernemer. We zorgen ervoor dat alles op zijn plek valt, zodat je kunt zeggen: waar ik woon, is wie ik ben! Hierbij ontzorgen we je van A tot Z en bieden we je de volgende voordelen:

 • Oprecht enthousiasme van het hele team
 • Creativiteit, waardoor we ons onderscheiden
 • Rotterdamse aanpak, doen wat je zegt
 • Exclusiviteit
 • Verkopen met DRVM is een beleving, ieder huis krijgt de aandacht die het verdient

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Contact met DRVM voor een aankoopmakelaar in Delft

Heb je jouw droomhuis in Delft gevonden? En wil je onze hulp inschakelen om deze te kopen? Maak een afspraak met onze aankoopmakelaar door te bellen naar 010 217 01 17, een e-mail te sturen naar info@drvm.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier. We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om je uit te kunnen leggen hoe we je gaan helpen dat ene huis te kopen waar je zo hard voor gewerkt hebt. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.

  CONTACT