Terug naar overzicht

Ontdek de charme van wonen in Rotterdam Zuid

Is het jouw droom om te wonen in Rotterdam Zuid? Rotterdam Zuid is de wijk waar wonen, werken en recreatie hand in hand gaan. Je vindt er alles wat je nodig hebt. Winkels, restaurants, scholen en voldoende sportfaciliteiten. De bekendste wijk in Rotterdam Zuid is natuurlijk de Kop van Zuid. Dit is een sprankelende wijk die bekend staat om zijn iconische bezienswaardigheden, zoals de Erasmusbrug en Hotel New York. Ben je benieuwd hoe het is om te wonen in Rotterdam Zuid? De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij vertelt je meer over de charme van wonen in Rotterdam Zuid.

Wat kenmerkt Rotterdam Zuid?

Ook al is De Kop van Zuid de bekendste wijk van Rotterdam Zuid, er zijn nog veel meer bekende wijken die deel uitmaken van Rotterdam Zuid. Denk aan Feijenoord, Katendrecht en de Afrikaanderwijk. Feijenoord staat natuurlijk vooral bekend vanwege het voetbalstadion van Feyenoord, de Kuip. Katendrecht, ook wel ‘De Kaap’ genoemd, is een trendy en cultureel gebied waar je diverse leuke restaurants vindt, maar ook theaters. De wijk heeft een rijke maritieme geschiedenis. De Afrikaanderwijk kenmerkt zich vanwege zijn multiculturele samenleving en de levendige Afrikaandermarkt. Waar zou jij willen wonen in Rotterdam Zuid? Schakel een aankoopmakelaar in Rotterdam in om je droomhuis te vinden!

Voorzieningen in Rotterdam Zuid

In Rotterdam Zuid is genoeg te doen. Je vindt er een gevarieerd aanbod aan winkels, markten en eetgelegenheden. Scholen en sportfaciliteiten vind je binnen handbereik. Dat maakt dat Rotterdam Zuid de perfecte plek is voor gezinnen. Ook liefhebbers van mooie architectuur kunnen hun hart ophalen in Rotterdam Zuid. Hier bewonder je prachtige oude panden. Daarbij staat Rotterdam Zuid bekend om zijn gezellige straatjes en levendige centrum. Het is dan ook niet voor niets dat zowel jong als oud wil wonen in Rotterdam Zuid.

aankoopmakelaar Rotterdam

UW SUCCES, VERSTERKT

  • Aandacht & creativiteit en maatwerk
  • Verkoopbrochure & videos
  • A tot Z verkooppakket voor een
    maximale opbrengst
  • 24/7 bereikbaar
  • De hoogste standaard
verkoopmakelaar Rotterdam

Het Zuiderpark

Ook aan groene parken is er geen gebrek in Rotterdam Zuid. Zo ligt er het weelderige Zuiderpark, een oase van ontspanning, recreatie en sport. Je kunt er wandelen en fietsen, maar uiteraard ook genieten van een picknick. Bovendien worden er in dit uitgestrekte stadspark veel leuke evenementen en festivals georganiseerd.

TEAM DRVM

Enthousiast, professioneel en innovatief

Op zoek naar een woning in Rotterdam Zuid?

Wie wil wonen in Rotterdam Zuid, kan bij De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij terecht. Wij helpen je jouw droomhuis te vinden! Bel naar 010 217 01 17, stuur een e-mail naar info@drvm.nl of vul het contactformulier in.

    CONTACT